Home page
espa info

MOTHER’S DAY GIFTS

30 Απρ 2024

typeImage-0

Η Ημέρα της μητέρας είναι μια υπέροχη ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας προς τη μητέρα σας με ένα κόσμημα από τη συλλογή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη.

Φέτος, για την γιορτή της μητέρας, σας προσφέρουμε μια μοναδική προσφορά να πάρετε κάτι για εσάς και την μαμά σας. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας για να δείτε τη συλλογή MommyMe και να επιλέξετε το τέλειο κόσμημα που θα φέρει χαμόγελα στη μητέρα σας. Επιπλέον, στην συγκεκριμένη συλλογή της ΑΜΜ έχετε 15% έκπτωση  με τον κωδικό GIFT15! Είναι η τέλεια ευκαιρία να μοιραστείτε ένα ξεχωριστό κόσμημα με την αγαπημένη σας μαμά.

Ακόμα, δείτε τις συλλογές μας με κοσμήματα για όλη την οικογένεια, όπου μπορείτε να βρείτε δωράκια για όλα τα μέλη της οικογένειας όπως κολιέ εγκυμοσύνης, κολιέ με χαριτωμένα ζωάκια, κοσμήματα «ΜΑΜΑ» και άλλα πολλά ιδιαίτερα κοσμήματα.

title

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε τη μητρική αγάπη από το να της χαρίσετε ένα λαμπερό κόσμημα που θα φέρει μαζί του την αγάπη και τη ζεστασιά σας. Γιορτάστε την ημέρα της μητέρας με στυλ και αγάπη από την Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Δείτε τις συλλογές online αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα!

Τα πιο δημοφιλή